Δράμα Φθηνα Ξενοδοχεια, Οικονομικα πακετα διακοπων

Δράμα Προσφορές ξενοδοχείων

  1. Long Beach Resort Hotel – Αίγιο
  2. 59€ για δύο διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό στον Άγιο Ανδρέα Μεσσηνίας, για όλο το καλοκαίρι & Σεπτέμβριο, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου “Άγγελος”, που βρίσκεται πάνω στην θάλασσα και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αρχικής αξίας 120€ – Έκπτωση 51%!!!
  3. Surfing Beach Village – Πάρος
  4. Ionian Beach Hotel – Λακόπετρα Αχαΐας
  5. 75€ για ένα υπέροχο 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο ή 79€ για τρία άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο (2 διανυκτeρεύσεις) ή 115€ για 3 διανυκτερεύσειςσε δίκλινο δωμάτιο ή 130€ για 3 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινο ή 220€ για 6 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή 250€ για 6 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινο για όλο τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην πανέμορφη Άφυτο Χαλκιδικής στο ξεχωριστό «Anesis Apartments»! Αρχικής Αξίας 150€, Έκπτωση 50% !!
  6. Γλαύκη Studios and Apartments – Σύρος
  7. Επιλέξτε την Αίγινα Για Τις Καλοκαιρινές Σας Διακοπές!!Από 69€ από για 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα δίπλα στην πλαζ της Αγία Μαρίνα στην Αίγινα (την μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού) στο Hotel Rachel σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ!! Free WIFI, Early Check in, Late check out (βάση διαθεσιμότητας), δωρεάν χρήση σε ψάθες και ομπρέλες παραλίας και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών! Έκπτωση 51%!!
  8. Αίγινα: το ανεκτίμητο στολίδι του Αργοσαρωνικού, 45′ από τον Πειραιά! Από 79€ για 2 άτομα για 2 νύχτες στο MOONDY BAY, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με πρωινό… θα ανακαλύψετε τη γοητεία της!
  9. Florida Blue Bay Resort & Spa – Ψαθόπυργος
  10. Blue Suites Hotel – Σκόπελος